• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
  • کد خبر : ۱۴۷۰۴
به مناسبت گرامیداشت روز كارگر و همچنین هفته سلامت، از كاركنان مجموعه خدمات و تاسیسات بیمارستان شهدا آبیك تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدا، مراسم گرامیداشت روز کارگر و هفته سلامت روز ۲۵ اردیبهشت با حضور دکتر علیجانی مدیر شبکه بهداشت آبیک و دکتر سالِک رئیس بیمارستان و کارکنان واحد خدمات و تاسیسات برگزار شد.

دکتر علیجانی ضمن تبریک این روز و تأکید بر ارزش های کار و کارگری گفت: جایگاه و نقش کارگری در حدی است که پیامبر مکرم اسلام مقام کارگر را بسیار والا دانسته و کار و کارگری را همپای حضور در سنگر جهاد عنوان نموده اند.

در ادامه این مراسم دکتر سالِک هم با تبریک روز جهانی کار و کارگر به کادر خدمات بیمارستان شهدا از زحمات آنان خصوصا در زمان اپیدمی کرونا که دوشادوش کادر درمان با روحیه بالا با جان فشانی خود برای رفاه حال بیماران و بهبود آنها نقش بسزایی ایفا کردند قدردانی نمود.

در پایان این مراسم با اهدا لوح سپاس، از زحمات کارگران بخش خدمات و تاسیسات بیمارستان شهدا آبیک تقدیر شد.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱