• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
سرپرست امور عمومی بیمارستان شهدا آبیك معرفی شد‌

در مراسمی با حضور دکتر سالاری مدیر بودجه، مهندس پورشریف مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، و دکتر سالِک رئیس بیمارستان شهدا، محمد بخشی به عنوان سرپرست امور عمومی بیمارستان شهدا آبیک معرفی شد‌.

در ابتدای جلسه دکتر سالاری با اشاره به این که آقای بخشی در طول دوران خدمت در بیمارستان بوعلی همیشه منشا خیر بودند اظهار امیدواری کرد که این روند در دوره جدید هم با توجه به حساسیت موضوع با پشتکار و جدیت بیشتر و تقویت کار تیمی در سطح تمامی واحدها ادامه داشته باشد.

مهندس پور شریف نیز در این جلسه گفت: مشکلات جدی و نواقص زیادی چه سیستمی و چه امکاناتی تاکنون در بیمارستان شهدا احصا شده که امیدواریم با درایت و پشتکار ایشان و همکاری همه جانبه همکاران و حمایت ریاست بیمارستان بسیاری از آنها مرتفع شود.

در ادامه این جلسه دکتر سالاری و مهندس پورشریف با حضور در بخش های مختلف بیمارستان از نزدیک در جریان روند اقدامات انجام شده قرار گرفتند.

در پایان گفتنی است که محمد بخشی سابق بر این بعنوان کارشناس اسناد پزشکی، مسئول منشی ها و مسئول روابط عمومی بیمارستان بوعلی مشغول به کار بوده است.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱